چین

چین کربن زدایی از صنعت فولاد خود را تا سال ۲۰۵۰ میلادی در برنامه دارد. استفاده از قراضه و بهره گیری از دانش روز، ابزارهای این کشور برای کاهش گازهای گلخانه ای است.

به گزارش کالاخبر به نقل از ایمیدرو، براساس اعلام وب سایت INFORMED COMMENT چین به عنوان بزرگترین تولیدکننده و مصرف کننده فولاد جهان نقش بزرگی در کربن زدایی این صنعت در جهان ایفا می کند. این کشور در نظر دارد تا سال ۲۰۵۰ میلادی میزان تولید کربن در صنعت فولاد خود را به صفر برساند.

پس از بخش انرژی، بخش فولاد چین با آلایندگی ۱۷ درصدی در رتبه دوم تولید گازهای گلخانه ای این کشور قرار دارد. چین با تولید بیش از نیمی از فولاد جهان حدود ۶۰ درصد از تولید کربن ناشی از صنعت فولاد را به خود اختصاص داده است.

سیاست های اخیر چین اهدافی را در جهت کربن زدایی بخش فولاد در برنامه این کشور قرار داده است. اما این اهداف در جهت دستیابی به کاهش گازهای گلخانه ای به منظور محدود کردن روند افزایش گرمای زمین تا ۱.۵ درجه سانتیگراد کافی نیست.

به همین منظور بخش فولاد چین باید در کوتاه ترین زمان ممکن، میزان انتشار گازهای گلخانه ای در این بخش را به نصف رسانده و تا سال ۲۰۵۰ میلادی به ۹۹ درصد کاهش دهد.

بر اساس تازه ترین دستورالعمل تدوین شده برای بخش فولاد چین، حداکثر انتشار گازهای گلخانه ای این بخش پیش از سال ۲۰۳۰ میلادی خواهد بود. این در حالی است که ۳ شرکت بزرگ فولادساز چین شامل بائو استیل، بائوتو استیل و اچ بی آی اس که در مجموع ۱۷ درصد از تولید کلی فولاد چین را در برمی گیرند، اهداف بلند پروازانه تری را مطرح کرده اند.

این فولادسازان اعلام کردند که حداکثر انتشار گازهای گلخانه ای تا سال ۲۰۲۵ میلادی خواهد بود و پس از آن تا سال ۲۰۳۰ میلادی حدود ۳۰ درصد از انتشار این گازها کاسته شده و در نهایت در سال ۲۰۵۰ میلادی به کربن صفر در بخش فولاد دست خواهند یافت. اگرچه نشانه هایی در صنعت در جهت دستیابی سریعتر به این هدف نیز مشاهده می شود.

بازیافت قراضه فولاد

چین ترویج استفاده از روش بازیافت قراضه فولاد به منظور کاهش انتشار کربن را در برنامه خود دارد. این کشور قصد دارد میزان بازیافت قراضه خود را تا ۳۰۰ میلیون تن افزایش دهد.

همچنین استفاده از تکنولوژی های جدید و کم کربن از دیگر برنامه های صنعت فولاد چین در راستای کربن زدایی صنعت فولاد این کشور است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

آخرین اخبار

پربازدیدترین‌ها

بازار جهانی

آموزش

کلیدواژه ها